Tarjoilija, kesätyö, Ravintola Meri Martina

Työpaikat / Tarjoilija, kesätyö, Ravintola Meri Martina

Tarjoilija, kesätyö, Ravintola Meri Martina

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pori Hotelli- ja ravintola-ala Restel Tapahtumaravintolat Oy

Oletko se Sinä, joka kaipaat tulevaan kesääsi vauhtia ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa Suomen kauneimmalla hiekkarannalla, Yyterissä? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme À LA CARTE -TARJOILIJA KESÄKSI 2021

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut tarjoilutehtäviin innokkaasti, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi.

Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä – Sitä kuuluisaa ”Kyllä onnistuu” -asennetta! Hallitset salin perustehtävät, mutta halusi oppia ja kehittyä työssäsi on meille kaikkein tärkeintä. Eduksi katsomme hygienia- ja anniskelupassin sekä vastaavan pätevyyden. Meri Martina ravintolan yhteydessä on kioski, jonka tehtävät kuuluvat myös työnkuvaasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun aikana ja kestävät aina elokuun loppuun asti. Kesäkaudella tunteja on tarjolla keskimäärin 63h/3vko ja tulet työllistymään Restel Tapahtumaravintolat Oy:n alaisuuteen.

Lisäksi haemme joustavia keikkatyöntekijöitä Baronan kirjoille. Kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva vaihtoehto.

Kuulostaako hyvältä?

Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Horeca. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Meri Martina on osa? Resteliä, joka on vakavaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200? ravintolaa ja se työllistää yli? 2500? ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin