Tarjoilija, Sandy Café & Bistro

Työpaikat / Tarjoilija, Sandy Café & Bistro

Tarjoilija, Sandy Café & Bistro

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Masku Turku Raisio Hotelli- ja ravintola-ala Kankaisten Cecilia Oy/ Sandy Cafe & Bistro

Rakkaudesta lajiin? Ensi kesän suunnitelmat auki? Etsimme tarjoilijoita Maskun Kankaisten Golfin klubitalolle avattavaan Sandy Café & Bistro ravintolaan!

Ravintolamme tarjoilee asiakkaille hyvän valikoiman tuotteita aina kahvilan välipaloista á la carte annoksiin. Tarjoilijana meillä pääset palvelemaan asiakkaita vaihtelevissa tehtävissä aina aamukahvista vilkkaisiin kilpailuviikonloppuihin. Odotamme sinulta joustavaa asennetta työntekoon, sillä tehtävät ovat monipuolisia aina asiakaspalvelusta vitriinituotteiden valmistamiseen ja siistimiseen. Toivomme myös aiempaa asiakaspalvelukokemusta ja täysi-ikäisyyttä, sillä ravintolassamme anniskellaan alkoholijuomia.

Meillä tärkeää on rento ja lämminhenkinen tunnelma, yhdistettynä hyvään ruokaan ja juomaan. Asenne ratkaisee, mutta aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi. Tehtävään vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi. Otathan huomioon, että vaikka sijaintimme on vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, on hyvä olla oma kulkuneuvo käytössä.

Tehtävän aloitus on huhti-toukokuussa ja kestävät aina kauden yli syksyyn. Otamme joustavasti huomioon toiveet työsuhteen kestosta. Etenkin kesäkaudella on mahdollista työskennellä reilusti tai keikkaluontoisesti, sinulle sopivalla tavalla! Tarjolla onkin työsopimuksia aina 90h/3vko sopimuksista osa-aikaisiin keikkatöihin. Työajat sijoittuvat pääasiassa klo 8–23 välille. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa hakea heti alla olevan linkin kautta! Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä!