Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijä fyysiseen työhön

Työpaikat / Varastotyöntekijä fyysiseen työhön

Varastotyöntekijä fyysiseen työhön

Hakuaika päättyy 23.05.2021

Mäntsälä Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haluatko fyysisen työn sisälogistiikan parissa?

Etsimme nyt varastotyöntekijöitä fyysisiin tehtäviin suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi kontinpurkua ja äänikeräilyä. Tehtäviin ei vaadita aiempaa työkokemusta, sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin! Työajat sijoittuvat vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroihin klo 06-14 ja 14-22 välillä . Toivomme myös valmiutta työskentelyyn viikonloppuvuoroissa.

Tarjoamme vastuullisia logistiikka-alan työpaikkoja kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa sekä kaikki suuren työnantajan edut. Kyseisessä työpaikassa tulet työskentelemään Baronan oman työnjohdon alaisuuteen yli sadan muun Baronalaisen joukkoon. Kaikki työntekijämme saavat kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, luotettavan palkanlaskennan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen työhön. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin.

Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian kevään aikana. Työsuhde on aluksi määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta aito mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen on olemassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. Paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!