Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Teollisuusmaalari

Työpaikat / Teollisuusmaalari

Teollisuusmaalari

Hakuaika päättyy 23.05.2021

Vaasa Mustasaari Teollisuus/tuotanto

Etsimme menestyvälle asiakasyrityksellemme teollisuusmaalaria Vaasaan. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät ovat monipuolisia maalaustehtäviä ja tapahtuvat pääasiassa kokoonpanolinjalla. Työ on pääasiassa metallituotteiden maalausta, mutta työhön kuuluu myös mm. viimeistelytöitä sekä kokoonpanotyötä. Työhön kuuluu myös jonkun verran tietotekniikan/automaation käyttöä.

Edellytämme maalaus/pintakäsittelyalan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta teollisuuden maalaustöistä. Valmius vuorotöihin on myös edellytys tehtävään.

Tärkeää on osaava ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Arvostamme myös, että osaat ottaa vastaan palautetta ja kehittää itseäsi annetun palautteen perusteella. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi alan ammattilaisena sekä hyvät ansiomahdollisuudet. Asiakkaalla on modernit sekä nykyaikaiset työskentelyolosuhteet.

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan paikkaa nopeasti. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta 050 597 4012 tai sähköpostilla sami.rinta-valkama@barona.fi.