Vastaava Sairaanhoitaja ohjaaja, Jänismetsän lastenkoti, Espoo

Työpaikat / Vastaava Sairaanhoitaja ohjaaja, Jänismetsän lastenkoti, Espoo

Vastaava Sairaanhoitaja ohjaaja, Jänismetsän lastenkoti, Espoo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Terveydenhuolto/sosiaaliala Go Strong Oy

Jänismetsän lastenkoti on erityistason lastensuojeluyksikkö lapsille ja nuorille, jotka huostaanoton tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetaan pidempiaikaisesti oman kotinsa ulkopuolelle, joten arvostamme aktiivista ja ennakkoluulotonta ammatillista otetta työhön . Jänismetsässä on kaksi 5-paikkaista osastoa.

Tavoitteenamme on luoda kasvuympäristö, jossa nuoren on turvallista elää, oppia ja tavoitella unelmiaan. Vuorovaikutuksellinen ja reflektoiva työote muodostaa ammatillisen viitekehyksen työllemme. Arjen toiminnassa tämä tarkoittaa mm. rutiineista huolehtimista, voimavarakeskeisyyttä sekä koululähtöisyyttä.

Etsimme Jänismetsään Vastaava Sairaanhoitaja ohjaajaa, kokopäiväiseen työhön. Ohjaajana keskeisin tehtäväsi on tukea lasten ja nuorten arkea, yhdessä psykologin, erityisopettajan ja muun työryhmän kanssa. Lisäksi vastuullasi tulee olemaan lasten ja nuorten lääkinnällinen hoito. Osana tiimiämme pääset myös kehittämään toimintatapaamme edelleen. Katso videolta tarkemmin työn arjesta!

Sinulla tulisi olla Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto suoritettuna. Lisäksi tärkeää on, että Sinusta välittyy aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin elämässään löytämään elämän punainen lanka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Etsimme ammattilaista, joka uskaltaa pistää itsensä likoon osana tiimiä ja työryhmää, haluaa kehittyä ja kehittää, ja Sinulla on intoa ryhtyä toimeen pienissäkin asioissa. Tehtävä vaatii paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit. Ajokortti on myös tärkeää olla hallussa tätä tehtävää varten.

Palkkaus on sopimuksen mukaan ja sopimustuntimäärä 115h/3vko. Työn muoto on kaksivuorotyö, mutta voi halutessasi sisältää myös yötyötä.

Laitathan meille hakemuksen, suosittelijoineen, alla olevasta linkistä. Lisääthän myös opinto- ja työtodistuksesi hakemuksen liitteeksi.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Horeca Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Von Daehnin katu 6 e 50, 02940 Espoo