Keittiöpäällikkö Star Arctic Hotel, Saariselkä

Työpaikat / Keittiöpäällikkö Star Arctic Hotel, Saariselkä

Keittiöpäällikkö Star Arctic Hotel, Saariselkä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Inari Hotelli- ja ravintola-ala Matkailuala Star Arctic Oy

Oletko tunturissa viihtyvä keittiöalan osaaja, joka haluaisi työskennellä ainutlaatuisessa matkailukohteessa tunturin huipulla? Haluatko tulla töihin pohjoiseen, keskelle kauneinta Kaunispään huippua ja samalla toteuttaa työssäsi puhtaita innovatiivista raaka-aineiden käyttöä? Jos vastauksesi on KYLLÄ, meillä on töitä tarjolla sinulle!

Etsimme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimällämme henkilöllä on esimieskokemusta ja teet työtäsi suurella sydämellä. Sinua kiinnostaa selkeät puhtaat linjat, tiedät mistä hyvä maku syntyy ja mitä se merkitsee. Haluat tuoda osaamisesi yritykselle ja kehittää ruokatuotteita. Olet joukkueen johtaja ja hyvän hengen ylläpitäjä. Tykkäät haasteista, osaat lukea lukuja sekä sitoutua tavoitteisiin. Työ on pitkältä suorittavaa työtä, ei pelkästään suunnittelua ja johtamista. Hallitset sekä suomen, että vähintään jossain määrin myös englannin kielen. Toivomme sinun olevan ajokortillinen hakija.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Tarjoamme sinulle itsenäisen työn laadukkaassa ravintolassa ja viihtyisässä ympäristössä keskellä luontoa
  • Huikean ja rennon työyhteisön perheyrityksessä, jossa työntekijät ja asiakkaat aidosti viihtyvät
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi
  • Palkkaus tehtävässä määrittyy sopimuksen mukaan

Työt alkavat mielellään jo sovitusti kesäkuun aikana. Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy (vuokra 250eur/kk) ja tarvittaessa avustamme oman asunnon hankkimisessa.

Jos tehtävä kansainvälisestikkin palkitussa perheyrityksessä ja aktiivinen elämä erämaan reunalla luonnonläheisyydessä on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla hieno tilaisuus hakea pidempiaikaista kokemusta!

Laitathan hakemuksesi tulemaan oheisesta linkistä mahdollisimman pian, koska teemme valintoja jo hakuaikana.