A' la carte tarjoilija Star Arctic Hotel Saariselkä

Työpaikat / A' la carte tarjoilija Star Arctic Hotel Saariselkä

A' la carte tarjoilija Star Arctic Hotel Saariselkä

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Inari Hotelli- ja ravintola-ala Star Arctic Oy

Yksityisomisteinen Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä asiakkailleen, joten he tarvitsevat osaavia ja innostuneita käsipareja joukkoonsa! Etsimme pieneen idylliseen joukkoon tiimipelaajia, joiden tähtäimessä on hyvän ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luominen asiakkaille. Toivomme sinulla olevan halua kehittyä ja oppia uutta ja olet valmis tarvittaessa auttamaan työkaveria yli osastorajojen.

Etsimme A' LA CARTE TARJOILIJOITA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoilijan työssä otat iloisena vastaan asiakkaat ja ohjaat heidät nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä Scandinaavisin ja paikallisin tuottein höystettynä. Tarjoilijana hoidat itsenäisesti koko tarjoilun aina ruoka- ja viinisuosittelusta laskutukseen ja huolehdit, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan.

Toivomme sinulta iloista mieltä, erinomaista asiakaspalvelua, tiimityötä ja ennen kaikkea hyvää fiilistä, joka näkyy. Sinulla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti suomea ja englantia, muut kielet katsotaan eduksi. Kohteemme sijainti huomioiden toivomme ajokortillisia hakijoita.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Työtunteja vähintään 90h/3vkoon.

Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy (vuokra 250eur/kk). Työn aloitus jo 24.6.2021 tai sovitusti myöhemmin – töitä on tarjolla aina huhtikuuhun 2022 saakka.

Laitathan hakemuksesi tulemaan oheisesta linkistä mahdollisimman pian, koska teemme valintoja jo hakuaikana.

Ylämajantie 1, 99870 Inari