Kerroshoitaja Star Arctic Hotel Saariselkä

Työpaikat / Kerroshoitaja Star Arctic Hotel Saariselkä

Kerroshoitaja Star Arctic Hotel Saariselkä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Inari Sodankylä Rovaniemi Hotelli- ja ravintola-ala Star Arctic Oy

Yksityisomisteinen Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä asiakkailleen, joten he tarvitsevat osaavia ja innostuneita käsipareja joukkoonsa! Etsimme pieneen idylliseen joukkoon tiimipelaajia, joiden tähtäimessä on hyvän ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luominen asiakkaille. Toivomme sinulla olevan halua kehittyä ja oppia uutta ja olet valmis tarvittaessa auttamaan työkaveria yli osastorajojen.

Etsimme KERROSHOITAJIA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja innostusta työhön. Olet oma-aloitteinen, reipas eikä sinulla mene sormi suuhun uusien työtehtävien edessä. Työ voi olla hyvin kiireistä, joten paineensietokyky ja asioiden priorisointi ovat tärkeässä roolissa. Työ painottuu hotellihuoneiden siivoukseen ja puhtaanapitoon, joten tehtävänäsi on vastata siisteyden osalta myös asiakkaiden viihtyvyydestä. Edellytämme valittavilta tekijöiltä ajokorttia.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden. Työtunteja vähintään 90h/3vkoon. Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy (vuokra 250eur/kk). Työn aloitus heinäkuun alusta alkaen tai sovitusti myöhemmin - töitä on tarjolla aina huhtikuuhun 2022 saakka.

Laitathan hakemuksesi tulemaan oheisesta linkistä mahdollisimman pian, koska teemme valintoja jo hakuaikana.