Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Koneenasentajia Steel Master Marine Oy:lle

Työpaikat / Koneenasentajia Steel Master Marine Oy:lle

Koneenasentajia Steel Master Marine Oy:lle

Hakuaika päättyy 23.05.2021

Turku Teollisuus/tuotanto Steel Master Marine Oy

Haemme asiakkaallemme Steel Master Marine Oy:lle useampaa koneenasentajaa Turkuun!

Työtehtäviin kuuluvat kaivoskoneiden erilaiset asennustehtävät. Työtehtävä valikoituu työntekijän aiemman osaamisen mukaan. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 40h/vko.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta työtehtäviin soveltuvaa koulutusta tai aiempaa työkokemusta mekaanisesta asennuksesta. Voit olla joko työuraasi aloitteleva tai jo paljon työkokemusta kerryttänyt alan ammattilainen. Työssä menestymiseen vaaditaan myös oma-aloitteinen ja huolellinen työote, sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä, jossa palkkaus määrittyy oman osaamisen mukaan. Käytössäsi on liukuva työaika, sekä työaikapankki.

Lisätietoja / Yhteydenotot

 Työsuhde solmitaan ensin Baronan kanssa ja työssä hyvin menestyneellä on myöhemmin mahdollisuus vakinaistua Steel Masterille. Työntekijänämme käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Baronan henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä, puh. 050 400 3817.

Jätäthän hakemuksen jo tänään, jos koet olevasi hakemamme henkilö! Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Työt alkavat valittujen henkilöjen osalta sopimuksen mukaan.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti