Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Metallialan osaaja

Työpaikat / Metallialan osaaja

Metallialan osaaja

Hakuaika päättyy 23.05.2021

Karkkila Teollisuus/tuotanto

Haemme monipuolisia metallialan osaajia aina aloittelijoista alan konkareihin. Työt sijaitsevat Karkkilassa sijaitsevassa arvostetussa asiakasyrtyksessämme ja hakijalta vaaditaan vuorotyövalmiutta. Työtehtävät ovat aina perustuotantotehtävistä haasteellisempiin työkokonaisuuksiin.

Haemme metallialan ammattilaisia ja uraansa aloittelevia työntekijöitä pitkäkestoisiin työsuhteisiin Karkkilassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme. Työtehtävät vaihtelevat perustuotantotehtävistä vaativampiin töihin raskaassa metalliteollisuudessa.  Mikäli olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta ja kehittyä omalla alalla metallialan tuotantotöissä, hae paikkaa välittömästi.

Toivomme hakijoilta työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta sekä mahdollisuutta tehdä vuorotöitä ja sitoutua pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi toivomme ammatillista koulutusta kone- ja metallialalta tai vastaavaa muuta ammatillista koulutusta.

Katsomme eduksi oman auton käytön mahdollisuuden ja mahdollisen vähintään vuoden työkokemuksen metalliteollisuudesta. Lisäksi aiempi kokemus trukilla ajosta ja siltanosturien käyttötaito lasketaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa yrityksissä, joissa arvostetaan ammattitaitoa ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.