Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Hakuaika päättyy 23.05.2021

Karkkila Teollisuus/tuotanto

Haemme metallialan koulutuksen tai vastaavaa työkokemusta omaavaa tuotantotyöntekijää vuorotyöhön metalliteollisuuteen tuotantotehtäviin.

Haemme metallialan koulutuksen tai vastaava työkokemusta omaavaa työntekijää arvostetulle asiakasyrityksellemme raskaan metalliteollisuuden tuotantotehtäviin.

Työt ovat hyvää perusfysiikkaa ja tarkkuutta vaativia tuotantotehtäviä teollisuus olosuhteissa. Hakijalta toivomme trukilla ajotaitoa ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden valmistustehtävistä.

Mikäli olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta ja kehittyä omalla alalla metallialan tuotantotöissä, haethan paikkaa välittömästi.

Toivomme hakijalta työtä pelkäämätöntä ja positiivista asennetta, sekä työelämän pelisääntöjen tuntemusta ja mahdollisuutta tehdä vuorotöitä. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä. Tarjoamme hakijalle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa yrityksessä, joissa arvostetaan ammattitaitoa ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.