Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tekninen asiantuntija Service Deskiin

Työpaikat / Tekninen asiantuntija Service Deskiin

Tekninen asiantuntija Service Deskiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Oulu IT/tietoliikenne

Etsimme IT alan asiakasyrityksellemme tietoliikenteestä sekä verkoista innostuneita tekijöitä monipuoliseen ja mielenkiintoiseen työskentely-ympäristöön. Ovatko TCP/IP, WAN, LAN ja WLAN sinun juttusi? Haluaisitko kehittyä niiden parissa entistä paremmaksi osaajaksi, ja työskennellä luotettuna asiantuntijana tiimissä, jossa itsensä jatkuva kehittäminen on arkipäivää?

Teknisenä asiantuntijana pääset tukemaan yritysasiakkaita heidän käyttäessään verkkoihin, palvelukeskuksiin, dataan ja viestintään liittyviä palveluita. Pääset itse ratkaisemaan yli 90 % asiakkaiden ongelmista jo ensimmäisen yhteydenoton perusteella, ja tekemään tietysti myös tiivistä yhteistyötä tuotteiden ja tekniikan asiantuntijoiden kanssa. Häiriönhallinnan lisäksi seuraat myös erilaisia monitorointijärjestelmiä ja toteutat asiakkaiden muutospyyntöjä esimerkiksi verkon konfiguraatioihin. Tulet muiden tiimikaveriesi tavoin työskentelemään erilaisissa työvuoroissa, koska asiakkaamme tarjoaa palveluita 24 / 7 / 365. Saat tietysti itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Etsimme tekijöitä työskentelemään asiakkaallemme Helsinkiin sekä Ouluun, myös etätyöskentely on mahdollista.

Tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet oppia ja kasvattaa asiantuntemustasi sekä itse työn kautta, mutta myös osallistumalla erilaisiin koulutuksiin ja suorittamalla sertifiointeja. Pääset toimimaan aidosti asiantuntijana ja sinulla on valta ratkaista asiakkaan ongelma sen sijaan, että vain eskaloisit vikatikettejä eteenpäin. Työn kautta tulet tutuksi myös erilaisten palveluiden kanssa, ja pääset omalla työn tekemisellä ja kiinnostuksella etenemään mahdollisuuksien mukaan myös talon sisällä. Luonnollisesti pääset nauttimaan tehtävässä asiakasyrityksemme kattavista työsuhde-eduista ja kilpailukykyisestä palkasta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Hyvää perusosaamista tietoliikenneverkoista (TCP/IP), palomuureista, lähiverkoista ja reitittimistä
  • Tietoliikenteeseen painottuvaa koulutusta ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta – voit olla myös
  • pian valmistumassa
  • Halua jatkuvasti kehittää osaamistasi entistä paremmaksi
  • Positiivista asennetta
  • Valmiutta vuorotyöhön (palveluaika on 24 / 7 / 365)
  • Kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi

Tehtävässä aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla!