Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

HSE-manager

Työpaikat / HSE-manager

HSE-manager

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Helsinki Pori Lappeenranta Tampere Oulu Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Haemme Lahteen työturvallisuusasioista vastaavaa HSE-manageria green field -projektiin. Toimeksiannon pituus on noin 6kk, jonka jälkeen on mahdollisuus toiseen noin 6kk toimeksiantoon.

HSE-managerin tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti HSE-asioiden sujuvuudesta, mm. työntekijöiden työturvallisuusperehdytyksestä, HSE-ohjeiden luomisesta, raportoinnista, riskiarvioinneista ja analyyseista. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa.

Edellytämme hakijalta teknistä koulutusta, HSE-asioiden yleistä tuntemusta ja ennakkoluulotonta asennetta. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Olet luonteeltasi erittäin yhteistyökykyinen ja eri osapuolten HSE-organisaatioiden kanssa yhteistoiminta sujuu sinulta erinomaisesti. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat.

Etsimällämme persoonalla on lisäksi hyvä paineensietokyky, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme noin vuoden mittaisen mielenkiintoisen projektityön kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen mukaan ansioluettelosi, josta käy ilmi työhistoriasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Teemu Runsas puh. 040 836 8895, teemu.runsas@barona.fi