Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Verkkokaupan työntekijä

Työpaikat / Verkkokaupan työntekijä

Verkkokaupan työntekijä

Hakuaika päättyy 17.05.2021

Kokkola Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Tekniikka Kokkolan Työkaluässä Oy

Haemme Kokkolan Työkaluässä Oy:lle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen verkkokaupan työntekijää.

Innostutko mahdollisuudesta oppia ja kehittää uusia asioita kohti parempaa asiakaskokemusta? Nautitko monipuolisista tehtävistä yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa? Mikäli huomasit nyökytteleväsi hymy huulilla edellisiin kohtiin, niin tässä saattaa olla juuri sinun unelmiesi työtehtävä.

Tehtävässä menestyminen vaatii monipuolisia taitoja, joiden hankkimiseen olet voinut hakea pätevyyttä edellisistä työpaikoista, koulun penkiltä tai vaikka harrastustesi parista. Verkkokaupan kokonaisuus koostuu erilaisten järjestelmien hallinnasta, hyvistä asiakaspalvelutaidoista ja myytävien tuotteiden teknisestä osaamisesta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi datanomi tai tradenomi, joka vapaa-ajallaan korjailee appiukon auton tai remontoi mummon mökillä nurkat kuntoon. Tehtävässä katsomme eduksi mm Googlen työkalujen käytön ja sosiaalisen median markkinointiosaamisen.

Hakijalta odotamme aktiivista, oma-aloitteista ja reipasta otetta työhön. Hyvä asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot luovat pohjan tekemiselle. Tarkka ja järjestelmällinen työskentelytapa auttaa viimeistelemään hyvän lopputuloksen niin, että asiakas on tyytyväinen ja verkkokaupassa asiointi sujuu jatkossakin vaivattomasti.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on normaali päivätyö.

Hae tehtävää viereisen linkin kautta nyt. Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä ja valinta tehdään heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan aluepäällikkö Tapani Pura, tapani.pura@barona.fi, 050 506 5280.

Kauppakaari 2, 67600 Kokkola