Pizzeriatyöntekijä Mikkelin Kotipizzaan

Työpaikat / Pizzeriatyöntekijä Mikkelin Kotipizzaan

Pizzeriatyöntekijä Mikkelin Kotipizzaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mikkeli Hotelli- ja ravintola-ala MO Tervo Oy

Haemme reippaita ja iloisia pizzeriatyöntekijöitä keikkatyöhön sekä kesätöihin määräaikaisiin työsuhteisiin Mikkelin Kotipizzaan!

Etsimme tekijöitä, jotka omaavat hyvät tiimityöskentelytaidot ja hyvän asenteen työtä kohtaan. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelu niin kassalla kuin puhelimitse, salin siisteydestä huolehtiminen, keittiön esivalmistelut ja muut ravintolan työtehtävät.

Periaate on se, että jokainen osaa ja haluaa pystyä kaikkeen! Mikäli sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan eduksesi. Otamme kuitenkin huomioon myös uudet innokkaat alan starat ja perehdytämme tehtäviin hyvin!

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä ja hygieniapassia ennen töiden aloitusta. Plussaa on, jos omaat B-ajokortin sekä anniskelupassin. Työt alkavat sopimukseen mukaan toukokuun aikana, työ on 2- vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä monipuolisissa työtehtävissäsi sekä mukavan työympäristön ja mahtavat työkaverit!

Mikäli kiinnostuit niin käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten toimi siis heti ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!