Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tarjoilijoita Brasserie & Bar Fondikseen

Työpaikat / Tarjoilijoita Brasserie & Bar Fondikseen

Tarjoilijoita Brasserie & Bar Fondikseen

Hakuaika päättyy 16.05.2021

Vaasa Hotelli- ja ravintola-ala Oy Fondis Ab

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen ravintola-alan osaaja tai vasta hieman kokemusta omaava tuleva tähti? Haemme tarjoilijoita tunnelmalliseen Brasserie&Bar Fondis -ravintolaan Vaasan keskustan sykkeeseen kesäkaudelle.

Tarjoilijana työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan salinpuolen tehtävät. Työn painopiste on á la carte annosten tarjoilussa. Etsimme henkilöitä, joilla on jo kokemusta tarjoilusta sekä henkilöitä, joiden joustava ja ahkera asiakaspalveluasenne mahdollistaa tarjoilijana työskentelyn ravintolassa tapahtuvan perehdytyksen kautta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi tiivistä ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus päästä loistamaan. Toivomme, että sinulla on aito intohimo ravintola-alaan ja kyltymätöntä halua oppia siitä lisää. Arvostamme reipasta ja ripeää työotetta sekä kykyä toimia niin osana tiimiä kuin itsenäisestikin.

Brasserie&Bar Fondis on auki ma-la lounasajasta iltamyöhään. Työvuorot painottuvat ilta- ja viikonloppuaikaan, olethan siis tällöin käytettävissä töihin.

Hakijan eduksi katsotaan:

  • Sujuva suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taito
  • Ravintola-alan koulutus
  • Aiempi kokemus ravintola-alalta
  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Joustava ja omatoiminen asenne

Työsopimus solmitaan Baronan kanssa ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Lisätietoja Baronalta Vaasan toimistolta.

Hae jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!