Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Autolasiasentaja Carglassille

Työpaikat / Autolasiasentaja Carglassille

Autolasiasentaja Carglassille

Hakuaika päättyy 16.05.2021

Helsinki Vantaa Espoo Asennus/huolto Tuulilasivarikko Oy

Oletko asiakaspalveluhenkinen, positiivinen tiimipelaaja ja sinulla on asenne kohdillaan työtä kohtaan? Haluatko oppia uutta ja kehittyä? Lähde mukaan Carglassin huippujengiin autolasiasentajaksi ja opit tämän alan osaajaksi!

Haemme nyt Carglassille Espoon toimipisteeseen autolasiasentajia vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. Töitä tehdään päivävuorossa arkena.

Asentajana otat kopin korjaamolle saapuvasta asiakkaasta, ja hoidat sekä autonlasin vaihdon, että asiakkaan kohtaamisen ammattitaidolla ja innolla. Voimme opettaa sinulle autonlasinvaihdon, mutta emme asennetta ja motivaatiota. Haluat tehdä työsi hyvin, siedät myös kiireisempiä työjaksoja ja omaat huolellisen ja reippaan otteen työtäsi kohtaan. Työssä viihtyäksesi, tulee sinun omata aitoa kiinnostusta myös asiakaspalvelutyöhön.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta autopuolen tai muista asennustehtävistä, olennaisinta on kuitenkin halu oppia ja työskennellä juuri tämän alan osaajana. Työ vaatii B-ajokorttia.

Hakemuksien käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Paikka täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisesti jo toukokuun aikana.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva asiakkaita arvostava autolasiasentaja, lähetäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta Baronan työnhakujärjestelmään (Hakemaan pääset oheisen linkin kautta).

Mikäli sinulle heräsi tässä vaiheessa tehtävästä kysymyksiä, voit olla yhteydessä arkisin klo 12-13 välillä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön: Jenny Rytilahti, puh. 050 5134794.