Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Automyyjä

Työpaikat / Automyyjä

Automyyjä

Hakuaika päättyy 17.05.2021

Lempäälä Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Suomen Laatuautot Oy

Etsitkö seuraavaa haastetta automyyjän urallesi? Haluatko mukaan osaksi vahvan kasvun menestystarinaa Suomessa? Lue eteenpäin ja tartu mahdollisuuteen, seuraava työpaikkasi voi olla tässä!

Suomen Laatuautot Oy kasvaa ja avaa uuden myymälän Lempäälän, Ideaparkin alueelle. Nyt haetaan lisävahvistusta joukkoomme tekemään asiakkaan auton hankkimisesta helppoa ja mukavaa.

Myyjänä työpäiväsi täyttyvät myyntiprosessin kaikista vaiheista aina asiakkaan kontaktoinnista kaupantekoon saakka, sekä asiakassuhteiden ylläpitoon ja jälkimarkkinoinnin hoitoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää sitoutuneisuutta, korkeaa työmoraalia sekä asiakaskeskeistä lähestymistapaa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta vaihtoautomyynnistä ja aikaisempi kokemus lisäpalveluiden (rahoitukset, vakuutukset) tai verkon kautta myynnistä luetaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden olla mukana uuden myymälän avaamisessa, sekä kasvun luomat ura- ja kehitysmahdollisuudet. Asiakaskeskeinen sekä kannustava tiimihenki tulee luomaan erinomaiset edellytykset niin työssä menestymiselle ja viihtymiselle. Nyt tarjolla oleva tehtävä on luonteeltaan vakituinen sekä kokoaikainen ja työsuhteessa on myyntitulokseen sidottu alan parhaimpiin kuuluva palkkamalli.

Jätäthän hakemuksesi ohessa olevan hakulinkin kautta mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.