Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Markkinointisuunnittelija

Työpaikat / Markkinointisuunnittelija

Markkinointisuunnittelija

Hakuaika päättyy 16.05.2021

Turku Markkinointi/mainonta Media/viestintä Toimistotyö Duell yhtiöt Oy

Oletko verraton viestijä, kätevä kynäniekka ja mahdottoman hyvä markkinoija? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme markkinointisuunnittelija Duell Yhtiöille! Duell Yhtiöt on kotimainen, vakavarainen perheyritys, jolla on pitkä asiantuntemus toimisto-, ensiapu- ja työsuojelutarvikkeiden myynnissä. Luotettavat omat tuotemerkit, henkilöstöön panostaminen sekä korkea toimitusvarmuus ovat toiminnan kivijalka.

Työtehtävässä pääset toteuttamaan markkinoinnin suunnittelua ja tuotantoa sekä hoitamaan ja kehittämään Duell Yhtiöiden Safe- ja Medic-brändejä. Työtehtävä painottuu sisällöntuotantoon ja vastuullasi on verkkosivustojen ja sosiaalisen median päivittäminen.

Kotisivuille pääset tuottamaan monipuolisesti tekstiä, kuvamateriaalia sekä muuta sisältöä. Sinulta syntyy pidempien asiatekstien, kuten artikkelien ja uutiskirjeiden kirjoittaminen sekä lähettäminen. Tehtävässä pääset myös vastaamaan graafisesta suunnittelusta yrityksen sosiaalisen median kanavissa, uutiskirjeissä sekä esitteissä.

Odotamme sinulta:

• sisällöntuotannon osaamista ja hyvää tekstin rakenteiden hallintaa

• kokemusta kotisivujen ja sosiaalisen median päivittämisestä, ylläpidosta ja kehittämisestä

• graafisen suunnittelun osaamista

• itsenäistä ja rohkeaa työskentelyotetta

• hyviä kommunikointitaitoja ja huumorintajua

• luovuutta ja idearikasta innovointia

• Adobe Creative Cloudin ja sieltä varsinkin Illustrator, Photoshop ja InDesign-osaamista

• erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielitaitoa. Muu kielitaito on eduksi tehtävään

• etuna tehtävään ovat kokemus analytiikasta, CRM -järjestelmistä sekä hakukoneoptimointi ja -markkinointitehtävistä

• etuna tehtävään nähdään myös valo- ja videokuvauksen sekä editoinnin osaaminen

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittymään ja kehittämään asioita. Työssä sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan työnkuvaan, sillä tehtävä on uusi. Joustava yrityskulttuuri on Duellille tärkeää ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta esimerkiksi hyvien etujen muodossa. Yrityksessä töitä tehdään kovasti, mutta samalla pidetään hauskaa! Työpaikka sijaitsee Turussa Kuralankadulla. Työ sisältää satunnaisia matkustuspäiviä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Rekrytointia hoitaa Barona. Laita meille hakemuksesi, CV:si sekä portfolio (tekstin tuotanto, graafinen suunnittelu) työsi tuloksista. Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Nevanpää, puh. 050 3080932 tai linda.nevanpaa@barona.fi. Soittoaika 5.5., 7.5. ja 10.5. klo 11-12 välisenä aikana. Jätäthän hakemuksesi 16.5.2021 mennessä.

Kuralankatu 2, 20750 Turku