Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähitukihenkilö kesätöihin, InfoCare Oy

Työpaikat / Lähitukihenkilö kesätöihin, InfoCare Oy

Lähitukihenkilö kesätöihin, InfoCare Oy

Hakuaika päättyy 21.05.2021

Helsinki Vantaa Espoo IT/tietoliikenne Infocare Oy

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Helsinkiin kesätöihin. Onko sinulla hieman jo kokemusta IT-tuen tehtävistä ja asiakaspalvelusta, sekä erityisesti halua oppia joka päivä uutta?

Etsimme asiakkaallemme InfoCare Oy:lle IT-alan tehtävistä motivoitunutta tekijää määräaikaiseen työsuhteeseen heinä-elokuulle Helsinkiin. Työ tapahtuu Infocare Oy:n loppuasiakkaalla. Työnkuvaan kuuluu lähitukihenkilön monipuoliset tehtävät työasemiin sekä oheislaitteisiin liittyen. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa; autat, opastat ja ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia.

Toivomme, että sinulla olisi jo mahdollisesti jonkin verran kokemusta IT-tuen tehtävistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Olet palvelualtis, reippaan työnotteen omaava ja aidosti IT-alan tehtävistä motivoitunut henkilö. Tulet tekemään töitä ihmisten parissa – niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Sen vuoksi toivommekin, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työn ei myöskään aina tarvitse olla totista puurtamista, vaan välillä myös huumorin viljely on sallittua. Katsomme työkokemuksen lisäksi myös harrastuneisuuden eduksi. Kerrothan siis hakemuksessasi, minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt vapaa-ajan puolelta. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä.

Tehtävässä työajat sijoittuvat arkipäiville ja toimistotyöaikojen puitteisiin. Kyseessä on kesätyö, jonka kesto on noin 5 viikkoa. Työt sijoittuvat heinä-elokuulle. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen ja O365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
  • Monipuolista ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.