Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotannon operaattori

Työpaikat / Tuotannon operaattori

Tuotannon operaattori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakkaallemme tuotannon operaattoria Tuusulaan pitkäkestoiseen työsuhteeseen päivävuoroon. Hakemallamme henkilöllä on ehtinyt kertyä jo aikaisempaa kokemusta valmistavasta teollisuudesta, mieluiten teknologiateollisuuden parista.

Työnkuva tässä tehtävässä on melko laaja, sillä työskentelet osana melko pientä työporukkaa. Tehtäviin kuuluu elektroniikkatuotteiden valmistus tuotantokoneita käyttäen, sekä yksinkertaiset mekaaniset kokoonpanotyöt. Kirjaat myös testituloksia Exceliin. Hakemamme henkilö pystyy myös osaltaan osallistumaan tuotannon suunnitteluun ja kehittämiseen. Lisäksi työtehtävät saatavat sisältää työskentelyä varastossa.

Työpaikka sijaitsee Tuusulassa Hyrylän teollisuusalueella ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaamme tarve on löytää työntekijä pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työskentelet päivävuorossa klo 8:30 - 16:30, 37,5h/vko.

Hakemallamme henkilöllä on kertynyt jonkin verran aikaisempaa kokemusta teollisuuden töistä. Eduksi katsomme kokemuksen esimerkiksi elektroniikkateollisuuden parista. Henkilönä olet aktiivinen, oma-aloitteinen, joustava ja hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu. Olet tekijä, jolla pysyy langat käsissä vaativissakin tilanteissa. Tämän lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja pystyt kommunikoimaan myös englanniksi työelämässä.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä pitkäkestoiseen työsuhteeseen työtehtäviin, jotka eivät ole vain saman rutiinin toistamista, vaan pääset tekemään, kehittämään ja kokeilemaan. Asiakasyrityksemme kehittää erilaisia teknologisia ratkaisuja arkea auttamaan.

Laita hakemus heti, koska teemme valinnat heti sopivan henkilöiden löydyttyä.