Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myynnin osaaja Jäspille Raisioon!

Työpaikat / Myynnin osaaja Jäspille Raisioon!

Myynnin osaaja Jäspille Raisioon!

Hakuaika päättyy 23.05.2021

Raisio Turku Naantali Myyntitehtävät Tekniikka Vähittäis- ja tukkukauppa Kaukora Oy

Oletko kiinnostunut uusista haasteista myyntitehtävien parissa? Onko sinulla jo kokemusta myyntitehtävien parista sekä halua kehittyä huippumyyjäksi? Mikäli kyllä, meillä on sinulle tarjolla uusi työ Jäspi-lämmityslaitteiden myyntitehtävissä!

Haemme nyt Kaukora Oy:lle Raisioon

myynnin osaajia

vakituiseen työsuhteeseen myyntiorganisaatiota vahvistamaan. Työsuhde solmitaan suoraan Kaukora Oy:n kanssa.

Kaukora Oy on LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta. Suomen suosituin pientalon käyttövedenlämmitin, Jäspi VLM 300, on asennettuna joka toisessa omakotitalossa. Raision ja Turun tehtailla valmistetuille tuotteille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Työtehtäviisi kuuluu Jäspi- ja Jämä -lämmityslaitteiden myyntitehtävät sekä yritysasiakkaille että kuluttajille. Haemme joukkoomme sekä toimistomyynnin osaajaa että kenttämyyntiin keskittyvää ammattilaista, työroolisi painotukset räätälöidään taustasi sekä kokemuksesi mukaan. Voit olla vasta urasi alkutaipaleella tai jo kokemusta myynnin parista kerryttänyt osaaja. Tärkeintä meille on halusi toimia myyntitehtävissä!

Olet työskentelyotteeltasi aktiivinen, tavoitteellinen ja pitkäjänteinen. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä, rakennat omalla persoonallasi luottamusta asiakkaisiin ja haluat aidosti onnistua myynnissä sekä luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja sinulle on luontevaa tehdä myös uusasiakashankintaa. Viihdyt monipuolisessa työroolissa ja pidät tärkeänä laadukasta asiakaspalvelua. Sen lisäksi että haemme itseohjautuvaa myynnin ammattilaista, olemme myös etsimässä uutta tiiminjäsentä joukkueeseemme. Meille on tärkeää, että jokainen tiimimme jäsen haluaa tehdä töitä yhteisten tavoitteiden eteen.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä. Teknisten tuotteiden kenttä-, tukku- tai toimistomyyntikokemuksen katsomme eduksi. Koulutuksesi voi olla joko tekninen tai kaupallinen. Kenttämyyjän työrooli edellyttää matkustusvalmiutta. Olet tottunut käyttämään MS Office-ohjelmia ja asiakkuudenhallintajärjestelmiä. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen tarvittaessa myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen sekä monipuolisen työtehtävän teknisen myynnin ja laadukkaiden suomalaisten tuotteiden parissa. Tukenasi on asiantunteva työyhteisö ja vakaan toimintahistorian omaava yritys.

Liity joukkoomme lämmittämään suomalaisia koteja! Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 23.5.2021 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti alkukesästä 2021.

Rekrytoinnissa meillä on tukena Barona. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikka gsm 050 370 8435. Katin tavoitat parhaiten ke 5.5. klo 9-10.30 ja ti 11.5. klo 14-15.30 välisinä aikoina.