Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijäksi Emmy Clothing Companylle

Työpaikat / Varastotyöntekijäksi Emmy Clothing Companylle

Varastotyöntekijäksi Emmy Clothing Companylle

Hakuaika päättyy 16.05.2021

Lohja Logistiikka/kuljetus/liikenne Vähittäis- ja tukkukauppa Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Haluatko olla mukana toteuttamassa muodin vallankumousta, kohti kestävämpää tulevaisuutta? Kaipaatko itsellesi työtä pidemmäksikin aikaa? Oletko hyvän työmoraalin omaava tiimipelaaja ja sinulla on auto käytössäsi?

Etsimme nyt asiakkaallemme Emmy Clothing Company Oy:lle Lohjan alueelle kesäksi varastotyöntekijöitä, jotka pääsevät työskentelemään varaston tehtävissä aidosti iloisten ja ystävällisten työkavereiden kanssa. Mukavat kollegat auttavat myös sinua arjen tekemisessä ja näin ollen voit pyytää apua aina matalalla kynnyksellä.

Työtehtävät sisältävät alkuun varastotöitä kuten keräilyä, valokuvausta, vastaanottoa sekä hyllytystä. Oman osaamisen karttuessa työtehtävät laajentuvat tuotetarkastukseen, laadunvalvontaan ja hinnoitteluun. Kaikkiin tehtäviin järjestetään perehdytys. Työvuorot ovat arkisin kahdessa vuorossa, klo 6-22 välillä. Lauantaivuorot ovat mahdollisia tulevaisuudessa. Aloitus työssä on touko-kesäkuun aikana. Työssä pärjäävälle ja viihtyvälle töitä on tarjolla kesälomakauden jälkeenkin, joten ensisijaisesti haemme pidempiaikaista vahvistusta joukkoomme.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä on se, että olet kaivattu lisä korkean työmoraalin omaavaan työyhteisöön, jossa työtä tehdään reippaalla ja positiivisella asenteella. Huolellisuus ja tarkkuus ovat myös avainasemassa virheiden minimoimiseksi.

Kuulostiko tehtävältä, jossa uskoisit pärjääväsi ja olisit kiinnostunut työskentelemään? Jätäthän tässä tapauksessa hakemuksesi pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!