Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Verkkokauppakeräilijäksi Baronalle

Työpaikat / Verkkokauppakeräilijäksi Baronalle

Verkkokauppakeräilijäksi Baronalle

Hakuaika päättyy 17.05.2021

Kerava Logistiikka/kuljetus/liikenne Vähittäis- ja tukkukauppa

Tule osaksi Barona Logistiikan huipputiimiä! Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumaan käyttötavarakaupan logistiikan kulissien taakse!

Verkkokauppakeräilijänä pääset työskentelemään vaatteiden, kosmetiikan, asusteiden sekä kodintuotteiden parissa huoneenlämpöisessä ja siistissä logistiikkakeskuksessa Keravalla. Työtehtävät koostuvat pääasiassa tuotteiden lajittelusta ja pakkaamisesta. Työtä tehdään arkipäivisin iltavuorossa klo 14–22.

Työntekijässä arvostamme hyvää työmotivaatiota, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta. Katsomme aiemman työkokemuksen varastolta eduksi, mutta se ei ole edellytys työllistymiselle. Työntekijöillemme tarjoamme kannustavan työympäristön ja työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä työntekijänä ja päästä tutustumaan varastomaailmaan.

Kyseessä on noin kuukauden kestävä projekti, joka alkaa toukokuun puolivälissä. Työssä hyvin menestyvällä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä pidempäänkin muissa vastaavanlaisissa varastotehtävissä aamuvuorossa.

Mikäli uskot olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi pian! Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!