Varastomyyjä Maalarimestarien Oy:lle Espooseen

Työpaikat / Varastomyyjä Maalarimestarien Oy:lle Espooseen

Varastomyyjä Maalarimestarien Oy:lle Espooseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Helsinki Vantaa Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Maalarimestarien Oy

Etsimme reippaalla meiningillä varustettua VARASTOMYYJÄÄ osaksi Maalarimestarien Espoon myymälän tiimiä. Jos asiakaspalvelu ja monipuolinen työ saa sinut innostumaan, voit olla juuri sopiva tekijä tähän tehtävään!

Maalarimestarien työ on monipuolista ja pitää sisällään varasto- ja myymälätyön lisäksi esimerkiksi maalien sävytystä.

Etsimämme henkilö on aktiivinen ja asiakaspalvelualtis eikä säikähdä hektistä noutomyymälätyötä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on paikoittain raskasta. Aikaisempi kokemus ja osaaminen maali- ja rautakaupan sekä rakennustarvikekaupan alalta katsotaan eduksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työtä on 30-37,5h/vko ja työajat on klo 6.30-16.00 välillä arkisin.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa 6kk määräajaksi. Jatko mahdollista.

Tehtävästä maksetaan Kaupan Tessin mukaista tuntipalkkaa.

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.