Relocation Agent

Työpaikat / Relocation Agent

Relocation Agent

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Asiakaspalvelu/palvelu Barona Relocation Oy

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä asuntoagenttia, joka toimii osana relokaatiopalvelutiimiämme. Työssäsi autat kansainvälisiä työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään löytämään heille pitkäaikaisen asunnon.

Työnkuvaasi kuuluu koko asuntohakuprosessin haltuunotto aina suunnittelusta itse toteutukseen, kunnes sopiva asunto on löytynyt ja muut käytännön asiat hoidettu.

Voit toteuttaa työsi joustavasti sinulle sopivana aikana kuitenkin huomioiden asiakkaiden tarpeet. Työ sopii esimerkiksi opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisen työvoiman liikkuvuudesta.

Odotamme sinulta hyvää englannin ja suomen kielen taitoa. Viestintä- ja koordinointitaidot ovat a-o, sillä asuntomarkkinat ovat monesti dynaamisia ja vaativat nopeaa reagointikykyä. Työskentelyotteeltasi sinun tulee olla palveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä sinulla on kykyä hallita kokonaisprosesseja ja toteuttaa palvelu laadukkaasti loppuun, monesti paineen ja kiireenkin keskellä.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä dynaamiseen tiimimme sekä päästä vaikuttamaan palvelun kehitykseen. Tueksesi saat perehdytyksen, paljon valmista materiaalia, ketterän järjestelmän ja mukavan tiimin. Olemme yrityshenkinen porukka ja innostumme muuttuvan työelämän haasteista ja tartumme niihin mahdollisuuksina.

Tiimistä sekä konsernin yhteisöltä löytyy vahvaa substanssiosaamista ja runsaasti vertaistukea uuden oppimiseen sekä itse työn toteuttamiseen. Kannustamme ja tuemme oppimista ja se on olennainen osa arkeamme. Yrityskulttuurimme mottona ovat vastuu ja vapaus, jonka myötä jokainen voi muotoilla omaa urakehityspolkuaan.

Tarjoamme osa-aikaista tehtävää kilpailukyisellä palkalla.

Barona Relocation on pohjoismainen relocation-yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Lisätietoa meistä sää meidän nettisivuiltamme: www.baronarelocation.com

Lisätietoa tehtävästä saa Marina Velikovalta, liiketoimintajohtaja, 6.5. klo 13-15 ja 14.5. klo 13-15, puhelinumero 050 594 4027.