Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Projektikoordinaattori kansainväliseen projektitiimiin

Työpaikat / Projektikoordinaattori kansainväliseen projektitiimiin

Projektikoordinaattori kansainväliseen projektitiimiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.

Helsinki

Oletko etsimässä uusia haasteita monipuolisten toimistotehtävien parista? Haemme asiakkaallemme, menestyvälle suuryritykselle, osa-aikaiseen työsuhteeseen PROJEKTIKOORDINAATTORIA.

Toimenkuva on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat mm.

  • Uusien tiimiläisten perehdytys sekä aloittamiseen liittyvät hallinnolliset tehtävät
  • Henkilökunnan työtyytyväisyyskyselyiden koostaminen, lähettäminen ja raportointi
  • Hankkeen dokumenttien hallinta sekä projektitietojen ylläpito
  • Hankkeen sisäinen tiedottaminen
  • Kalenterihallinta
  • Kokousten, tapahtumien ja koulutusten järjestelyt
  • Tiimin yhteisten virkistyspäivien järjestelyt (esim. joulu- ja kevättapahtumat)
  • Projektin johdon avustaminen kuukausittaisten taloustehtävien kanssa
  • Muut ad hoc -tehtävät

Osaaminen

Toivomme löytävämme tehtävään vastaavaa kokemusta jo omaavan tekijän, jolla on projektikoordinaattorin työhön soveltuva koulutus, mutta myös projektihallinnan taidot omaava noheva opiskelijakin menestyisi tehtävässä varmasti. Tärkeintä on, että sinulla pysyy langat käsissä vauhdikkaissakin tilanteissa organisointikykysi avulla, olet huolellinen ja toimintatapasi on henkilöstölähtöinen.

Omaat hyvät viestinnälliset valmiudet niin suomen kuin englannin kielellä. Tässä monikansallisessa tiimissä teet töitä päivittäin enemmän englanniksi. Työ vaatii myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Käytössäsi ovat mm. SharePoint, Excelin ja Mattermost. Muistathan mainita, jos ole aiemmissa tehtävissäsi ollut mukana IT-järjestelmien kehittämisprojekteissa. Kokemus tästä katsotaan eduksi, mutta kuten tiedämme, kun perusteet ja asenne on kunnossa, kaikki on myös opittavissa.

Odotukset

Toivomme tehtävään yhteistyökykyistä, ulospäin suuntautunutta ja monikulttuurisesta työyhteisössä viihtyvää osaajaa, jonka työskentelytyyli on proaktiivinen ja itseohjautuva. Tehtävässä viihtyy parhaiten positiivinen, energinen, napakka ja hyvän mielen ja tiimihengen luontainen vahvistaja, jonka parasta motivaation ylläpidon polttoainetta on muiden auttamisessa onnistuminen. Olisitko se sinä?

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana, mutta on hyvä tiedostaa, että työtehtävä liittyy projektiin, joka kestää arviolta 2 - 5 vuotta. Työpaikan sijainti on hyvien yhteyksien päässä, liikenteen solmukohdassa, Helsingissä.

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Hakemukset

Lähetäthän englanninkielisen CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 10.5.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, sillä toivomme löytävämme osaavan ja innostuneen projektikoordinaattorin tehtävään mahdollisimman pian. Aloitus tehtävässä on jo toukokuussa.