Relocation Consultant

Työpaikat / Relocation Consultant

Relocation Consultant

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Barona Relocation Oy

Etsimme dynaamiseen joukkoomme konsulttia palvelemaan asiakkaitamme heidän kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvissä asioissa.

Työssäsi vastaat valituista yritysasiakkuuksista ja toimit heihin päin yhteyshenkilönä relocation-palveluiden osalta. Konsultoit yritysasiakkaan HR-/rekrytoinnista vastuuhenkilöä relocation-liittyvissä asioissa sekä neuvottelet ja toteutat relocation-palveluiden myyntiä. Otat vastaan tilauksia, neuvot yritysasiakkaitamme viranomais- ja maahanmuuttoon liittyvissä asioissa ja varmistat toimeksiantojen etenemisen laadukkaasti alusta loppuun sekä huolehdit viestinnästä HR:lle.

Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset kehitystehtävät palvelun ja prosessien parantamiseksi. Asiakastyö vaatii hyviä viestintätaitoja suomen ja englannin kielellä.

Odotamme sinulta B2B asiakaspalveluhenkisyyttä, myynnillistä otetta, yrittäjämäistä asennetta, hyviä viestintä- ja projektinhallintataitoja sekä kykyä hahmottaa ja kehittää asiakassuhteita. Sinulla tulee olla erinomaiset valmiudet selvittää moninaisia ja jatkuvasti muuttuvia viranomaisprosesseja ja haluat oppia jatkuvasti uutta. Työ vaati joustavuutta ja toimimista paineen alla, sillä työ koostuu monesti pienistä koordinoitavista palasista.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä dynaamiseen tiimimme sekä päästä vaikuttamaan palveluiden ja liiketoiminnan kehitykseen. Olemme yrityshenkinen porukka ja innostumme muuttuvan työelämän haasteista ja tartumme niihin mahdollisuuksina, kehittämällä jatkuvasti palveluamme vastaamaan muuttuvia työelämän tarpeita.

Tiimistä sekä konsernin yhteisöltä löytyy vahvaa substanssiosaamista ja runsaasti vertaistukea uuden oppimiseen. Kannustamme ja tuemme oppimista ja se on olennainen osa arkeamme. Tarjoamamme työtehtävät ovat monipuolisia ja saattavat haastaa sinua toimimaan myös oman mukavuusalueesi ulkopuolella. Monesti epämukavuusalueella syntyvät myös parhaat oivallukset. Haastavien kokemusten myötä kehitymme ja opimme uutta. Yrityskulttuurimme mottona ovat vastuu ja vapaus, jonka myötä jokainen voi muotoilla omaa urakehityspolkuaan.

Tarjoamme osa-aikaista tehtävää, mutta toivomme että kesän aikana pääset työskentelemään koko-aikaisesti perehdytyksen sekä lomatuurauksien aikana.

Barona Relocation on pohjoismainen relocation-yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Lisätietoa meistä sää meidän nettisivuiltamme: www.baronarelocation.com

Lisätietoa tehtävästä saa Marina Velikovalta, liiketoimintajohtaja, 6.5. klo 13-15 ja 14.5. klo 13-15, puhelinnumero: 050 594 4027.