Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Ratkaisumyyjä Oomi Oy:lle

Työpaikat / Ratkaisumyyjä Oomi Oy:lle

Ratkaisumyyjä Oomi Oy:lle

Hakuaika päättyy 17.05.2021

Pori Helsinki Vantaa Espoo Lahti Oulu Myyntitehtävät Tekniikka Vähittäis- ja tukkukauppa Oomi Oy

Sinä myynnin energinen osaaja! Haetko itsellesi paikkaa kehittyvän organisaation uuden palvelun myynnin etulinjassa? Kannattaa jatkaa lukemista, tässä voi olla paikkasi!

Ratkaisumyyjän tehtävässäsi pääset vastaamaan uuden palvelun myymisestä olemassa oleville kuin uusillekin asiakkaille. Pyrit löytämään ratkaisuja, jotka parhaiten vastaavat asiakkaidesi tarpeisiin. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi puhelimitse, neuvottelut asiakkaiden kanssa ja tarjousten tekeminen sekä asiakassuhteiden ylläpito.

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Etsimme vuorovaikutustaitoista ja tuloshakuista myynnin osaajaa, joka kykenee itsenäiseen myyntityöhön. Nautit uusien ihmisten kohtaamisista sekä siitä, että saat auttaa asiakkaitasi omien edustamiesi palveluidesi avulla. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen hallintaa ja koulutustaustasi tukee tehtävässä menestymistäsi.

Tehtävässä pärjää aktiivinen myynnin lainalaisuudet tunteva henkilö, joka haluaa oppia jatkuvasti ja tekee töitä rohkeasti menestyksensä eteen. Oomin 50 hengen porukka on Vantaalla, Porissa, Lahdessa ja Oulussa. Työskentelypaikkasi on ihannetapauksessa Pori, mutta voi olla jokin muu näistä etätyön ohella. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan myyntitiimiin, jossa on iloinen, avoin ja rento tekemisen meininki. Oomilla luodaan uudenlaista sähkömyyntiyhtiötä, joka erottuu kilpailijoistaan ylivoimaisella asiakaskokemuksella. Saat hienon mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvaa yhdeksi energia-alan huipputekijäksi.

Kiinnostuitko? Rekrytointia viedään eteenpäin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta.