Varastotyöntekijä kesätöihin Mäntsälään

Työpaikat / Varastotyöntekijä kesätöihin Mäntsälään

Varastotyöntekijä kesätöihin Mäntsälään

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mäntsälä Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kesätyö vielä etsinnässä? Nyt olisi tarjolla mahdollisuus päästä perehtymään ja tekemään erilaisia varastotehtäviä suuressa logistiikkakeskuksessa.

Etsimme nyt varastotyöntekijöitä fyysisiin tehtäviin suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi kontinpurkua, äänikeräilyä tai lähettämötyötä. Tehtäviin ei vaadita aiempaa työkokemusta, sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin! Työajat sijoittuvat vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroihin klo 06-14 ja 14-22 välillä . Toivomme myös valmiutta työskentelyyn viikonloppuvuoroissa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia logistiikka-alan työpaikkoja kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa sekä kaikki suuren työnantajan edut. Kyseisessä työpaikassa tulet työskentelemään Baronan oman työnjohdon alaisuuteen yli sadan muun Baronalaisen joukkoon. Kaikki työntekijämme saavat kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, luotettavan palkanlaskennan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen työhön. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin.

Mitä toivomme sinulta?

Töitä on tarjolla kesän ajaksi, mutta mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen on myös olemassa. Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian kevään aikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille alla olevasta linkistä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. Paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!