Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Palvelukoordinaattori

Työpaikat / Palvelukoordinaattori

Palvelukoordinaattori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Asiakaspalvelu/palvelu IT/tietoliikenne ATEA Finland Oy

Haaveiletko asiakaspalvelutyöstä, jossa on pieni ripaus tietotekniikkaa mukana? Nautitko ongelmien ratkaisemisesta sekä asioiden selvittelystä ja koordinoinnista? Omaatko hyvät sosiaaliset taidot eikä hymysi hyydy isonkaan työmäärän keskellä? Mikäli vastasit kyllä, meillä voi olla juuri sinulle paikka avoinna!

Haemme nyt asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle asiakaspalveluhenkistä palvelukoordinaattoria. Palvelukoordinaattorina vastaat Atean asiakkaiden asennustilauksien vastaanottamisesta, asiantuntijaresurssien koordinoinnista sekä asennusaikojen sopimisesta asiakkaiden kanssa palvelulupausten mukaisesti. Vastaanotat, raportoit ja seuraat tikettejä ja työskentelet vahvasti eri sidosryhmien kanssa palvelupyyntöihin liittyvissä asioissa.

Palvelukoordinaattorin työ edellyttää järjestelmällistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tulet työskentelemään tiiviisti yhdessä tiimisi kanssa, joka koostuu muista palvelukoordinaattoreista Tampereella ja Helsingissä. Tiimityöskentelyn ohella toivomme sinulta myös oma-aloitteista, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua saattaa asiat loppuun saakka, ja myös puhelintyöskentely on sinulle luontevaa. Työpöydälläsi voi olla useampia työtehtäviä hoidettavana saman aikaisesti, jonka vuoksi multitaskaaminen ja hyvä paineensietokyky ovat hyvin tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä. Emme edellytä kokemusta/koulutusta IT-alalta, mutta toivomme kuitenkin, että perus toimisto-ohjelmat olisivat sinulle tuttuja. Tietoteknisten laitteiden ja av-laitteiden tuntemus on eduksi tässä tehtävässä, mutta erityisesti toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Tulet työskentelemään Atean viihtyisissä toimitiloissa Tampereella. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Työtä tehdään arkisin, ma-pe klo 8-16. Työsuhteen työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Lähetäthän hakemuksesi jo mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Toivomme sinulta:

  • Oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista
  • Hyvää ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä työskennellä yksin sekä tiimissä ja hyödyntää eri sidosryhmien osaamista
  • Järjestelmällisyyttä, tarkkaavaisuutta sekä hyviä dokumentointitaitoja
  • Luontevaa kommunikointia myös puhelimitse

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän tunnetussa IT-alan yrityksessä
  • Kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevan työyhteisön työsi tueksi

Kiinnostuitko?

Mikäli koet, että olisit etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikimmiten hakulomakkeen kautta! Jos jokin jäi mietityttämään tehtävään liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä Baronan rekrytoijaan: Noora Partala / noora.partala@barona.fi / 040 558 4069.

Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.