Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokki, Pikante Café

Työpaikat / Kokki, Pikante Café

Kokki, Pikante Café

Hakuaika päättyy 14.05.2021

Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan kansanterveys Ry

Taysin uudessa pääaulassa siajitseva Pikante Café etsii kesälle vastuuta kantavaa kokkia!

Syyskuun lopulla 2019 avautunut moderni ja valoisa kahvila houkuttelee asiakkaat eri tuotemaailmojen pariin.

Pikante Caféssa pääset nauttimaan vastajauhetuista pavuista valmistettua kahvia, herkullisia leivonnaisia, suussa sulavia jäätelöitä ja toki unohtamatta panineita ja toasteja.Pikante Bistron puoli tarjoilee herkulliset ruoka-annokset asiakkaan tilauksesta. Pikante Deli Buffeessa voit kerätä itselleni mieluisan annoksen niin kylmän kuin lämpimän pöydän antimista.

Tähän monipuoliseen kokonaisuuteen etsimme hyvällä pelisilmällä varusteltua KOKKIA  kesän ajalle. Työt alkavat kesäkuun puolen välin tuntumassa kestäen elokuun puolen välin tuntumaan. Työtä on tajolla päivävuoroissa aikaisesta aamusta lähtien. Työ panittuvat arkipäiville, mutta halutessaan on mahdollisuus työskennellä myös viikonloppuna. Työtunteja on tarjolla täyden työvuorolistan verran.

Työssä työskentelet tiimissä omasta vastuualueestasi huolta pitäen. Työssä pärjää hnekilö, joka on riepä, reipas ja yhteen hiileen puhaltava. Työssäsi tärkeässä roolissa on erilaisten dieettien/ruokavalioiden tuntemus. Mikäli kesän aikana vakuutat osaamisellasi, työssä on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

No miltä kuulosti? Olisiko tämä sinun kesätyö vai jopa tuleva pitkäaikainen työ? Lähetä pian hakemuksesi.

Elämänaukio 2, 33520 Tampere