Service Desk -osaaja

Työpaikat / Service Desk -osaaja

Service Desk -osaaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Kartoitamme tunnetuille IT alan asiakasyrityksillemme Service Desk -osaajia monipuoliseen ja mielenkiintoiseen työskentely-ympäristöön. Jos olet positiivisella asenteella varustettu ongelmanratkoja ja työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa osana asiantuntevaa tiimiä, tässä voi olla mahdollisuutesi! Työpaikat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulla.

Työssäsi vastaanotat ja ratkot yritysasiakkaiden IT-ongelmia. Työkaluista käytössäsi ovat mm. etäyhteystyökalut, sähköposti ja puhelin. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, palvelimiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Tarvittaessa tukipyyntöjä eskaloidaan toisen tason asiantuntijatiimille tai lähitukeen, mutta lähtökohtaisesti ongelmatilanteet pyritään ratkomaan jo ensimmäisen yhteydenoton aikana. Omaat hyvät organisointitaidot ja pystyt hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti ajoittain kiireisissäkin työtilanteissa.

Tehtävät ovat 6 - 12 kk määräaikaisuuksia, jotka saattavat sisältää mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta

  • Soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä
  • Microsoft Office -tuoteperheen hyvää hallintaa
  • Kokemusta AD käyttäjähallinnasta
  • Monipuolista ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • Sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Haastavia, mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä
  • Asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä IT-alan ammattilaisena

Osassa ympäristöjä tehtävään valituille henkilöille teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Katso, millaista työ Service Deskissä on ja millaisiin yrityksiin kauttamme on mahdollista työllistyä osoitteesta: barona.fi/techsupport

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.