Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lataamo-osaston vaihetyötekijä

Työpaikat / Lataamo-osaston vaihetyötekijä

Lataamo-osaston vaihetyötekijä

Hakuaika päättyy 23.05.2021

Lapua Teollisuus/tuotanto Nammo Lapua Oy

Etsimme Lapualle vaihetyöntekijöitä lataamo-osastolle

Haemme vaihetyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin 22.12.2021 saakka. Työt suoritetaan 1 ja 2-vuorossa tuotantotilanteen mukaan.

Lapuan tuotteet ovat maailman huippuluokkaa, joten niiden valmistuksessa tarvitaan tarkkuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kiinnostusta mittatarkkaan työskentelyyn.

Työskentelet patruunan nallitus- ja latauslinjoilla sekä pakkaustyössä. Tehtäviisi kuuluu myös tarkastus- ja laadunvalvontatehtäviä.

Näillä erityisominaisuuksilla olet kärkijoukossa:

  • ATK-taidot
  • Tarkka ja pitkäjänteinen työote
  • Reipas asenne - positiivisuus
  • Avoimuus
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Täysi-ikäisyys. Etsimme vähintään 18 vuotta täyttäneitä.

Työssä vaaditaan teknistä perusosaamista koneen käyttöön liittyen sekä ymmärrystä tarkastusprosessin merkityksestä. Koulutamme tähän tehtävään, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, mutta lasketaan eduksesi.

Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa työssä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävään valitaan hakija heti sopivan löydyttyä. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle.

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.