Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Asentaja Millog Oy:lle Lievestuoreelle

Työpaikat / Asentaja Millog Oy:lle Lievestuoreelle

Asentaja Millog Oy:lle Lievestuoreelle

Hakuaika päättyy 31.05.2021

Laukaa Jyväskylä Teollisuus/tuotanto

Kiinnostaako työpaikka ainutlaatuisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä?

Haemme Millog Oy:n Lievestuoreen toimipisteeseen tekniikasta kiinnostunutta työntekijää monipuolisiin tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin. Työ pitää sisällään tarkkuutta ja sorminäppäryyttä vaativaa optisten ja elektronisten laitteiden kokoonpanoa sekä erilaisia asennus- ja huoltotehtäviä. Työtä tehdään päivävuorossa ja työaika on 40h/vko.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä työyhteisön tuen tehtävien hoitamisessa. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta on tarkoitus vakinaistua asiakasyrityksen listoille.

Ainutlaatuisuutensa johdosta paikkaan ei täysin valmista työntekijää löydy, mutta hyvän pohjan työhön antaa esimerkiksi elektroniikka-, hienomekaniikka- tai instrumenttiasentajan koulutus. Millog järjestää kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii pitkäjänteisyyttä, tiimityötaitoa, hyviä kädentaitoja sekä tarkkaa lähinäköä. Hakijoilta edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa, ahkeruutta, tunnollisuutta ja valmiutta oppia uutta. Juotostaito katsotaan eduksi.

Tehtävään valitulle teetetään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteelle.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, haethan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan loppumista.