Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

ET valmisruokien valmistukseen

Työpaikat / ET valmisruokien valmistukseen

ET valmisruokien valmistukseen

Hakuaika päättyy 20.05.2021

Vantaa Kerava Helsinki Espoo Sipoo Järvenpää Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Muu

Syöminen ei lopu koskaan - Eating never stops! Asiakkaamme PK seudulla tekee töitä sen eteen, jotta sinä voit ottaa välillä vähän rennommin, mutta syödä silti hyvin. Kiinnostaisiko sinua mahdollisuus olla mukana valmistamassa hyvää perusruokaa.

Tarvitsemme sinua Asiakkaallemme tuotantotöihin! ET:nä eli elintarviketyöntekijänä pääset olemaan mukana valmistusprosessissa ja lähettämään maukkaat ruoat maailmalle. Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistusta, pakastamista, annostelua, paistoa, pakkausta ja lihan purkua. Työ on itsenäistä. Tuotannossa ja pakkaamossa lämpötila pysyy +10 asteessa, joten hiki hatussa hommia ei tarvitse painaa! Työaika on 8h päivässä ja palkkaa saat elintarvikealan TES:n mukaisesti. Työtä tehdään klo 6-17 tuotannossa ja klo 8-22 pakkaamossa. Työ alkaa toukokuussa.

Haemme myös tekijöitä eri pituisiin määräaikaisuuksiin osa-aikaisilla työtunneilla. Kerro siis oletko hakemassa kokoaikaista vai osa-aikaista työtä hakemusta täyttäessä.

Tätä työtehtävää varten tarvitset:

• Suomen kielen taitoa

• Hyvää fyysistä kuntoa

• Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

• Hygieniapassi

• Suurkeittiö-, elintarvikealan tai HoReCa alan kokemus (ei pakollinen)

Meillä on ilo tarjota sinulle mukava työpaikka hyvästä työyhteisöstä hyvän ruoan parissa. Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin toivottavasti jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme rekrytointiprosessin heti.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.