Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Taajuusmuuttajien kokoonpanija

Työpaikat / Taajuusmuuttajien kokoonpanija

Taajuusmuuttajien kokoonpanija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Teollisuus/tuotanto ABB Oy Drives

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanijoita. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Työnäsi on taajuusmuuttajamoduulien kokoonpanotyöt. Työskentelet osana tiimiä ja valmistus on jaettu eri työvaiheisiin, jossa jokaisella työntekijällä on selkeästi määritelty roolinsa. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä.

Työtehtävissä menestyäksesi, toivomme että omaat ammatillisen koulutuksen sähköasentajana tai vähintään 3-vuoden kokemuksen vastaavista työtehtävistä. Toivomme sinun olevan myös sähkö- ja mekaanisten kuvienlukutaitoinen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat oppia uusia asioita, laadukkaasti tehty työ motivoi sinua ja omaat itsenäisen työskentelyotteen. Kommunikoit hyvin suomeksi, sillä koulutus tapahtuu suomeksi. Tekijöitä haetaan tällä hetkellä päivävuoroon, 2-vuoro valmiudella. Työsuhde on alustavasti määräaikainen kesän loppuun saakka, mutta työssä pärjäävällä on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Pääset työskentelemään hyvässä työporukassa ja saat osaavien kollegojen täyden tuen.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi tai puh. 044 491 4213