HR-harjoittelija HoReCa toimialalle

Työpaikat / HR-harjoittelija HoReCa toimialalle

HR-harjoittelija HoReCa toimialalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Barona HoReCa Oy

Etsimme HR-HARJOITTELIJAA suorittamaan korkeakouluopintoihin kuuluvaa harjoittelua. Barona on Suomen kuudenneksi suurin työllistäjä ja tarjoamme vuosittain 30 000 työntekijälle heidän elämäntilanteeseensa sopivia työmahdollisuuksia. Nyt etsimme korkeakoulun opintoihin kuuluvaa harjoittelujaksoa suorittavaa harjoittelijaa tutustumaan Baronan matkailu- ja ravintola-alan toimialaan.

Harjoittelun aikana sinulle tulevat tutuiksi erilaisten HR-järjestelmien käyttö, työhakemusten käsittely, työhaastattelut, henkilöarvioinnit, perehdytysprosessit sekä työntekijöiden työsuhteiden elinkaareen liittyvät avustavat tehtävät. Pääset seuraamaan kokeneiden konsulttien työtä, mutta toki käyt myös itse hommiin, mitenkä sitä muuten oppisi? Pääosa tehtävistä on rekrytointiprosessin eri vaiheissa, mutta rakennamme mielellämme harjoittelusi oman kiinnostuksesi mukaan. Voit tutustua esimerkiksi viestinnän, hallinnon tai HRD:n maailmaan.

Haemme tehtävään tyyppiä, jolta löytyy halua tutustua henkilöstöalaan, katsomme eduksi aiemman kokemuksen matkailu- tai ravintola-alalta. Meillä pääset osaksi työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa porukkaa, joista useimpien tausta on rafladuuneissa. Ravintola-alan peruja saattaa olla myös se, että nauru raikaa ja työtä ei pelätä. Kokeilemme rohkeasti uusia asioita emmekä pelkää mokaamista. Nautit meillä harjoittelusta, jos olet utelias, sinnikäs ja ehkä vähän hassutteleva luonne. Meillä saat oppia rauhassa, mutta omaa aktiivisuutta ja innokkuutta pitää löytyä.

Käynnistämme harjoittelijoiden haastattelun mahdollisimman pian ja aloitamme harjoittelun heti, kun sopiva henkilö löytyy. Kaipaamme jo kaikki kovasti kasvokkaisia kohtaamisia, mutta etätyötä tehdään tietenkin suositusten mukaan ja miksei sen jälkeenkin. Työajat ovat tyypillisesti toimistoaikoina, mutta joustoa toki löytyy. Harjoittelun jälkeen moni on jatkanut meillä työskentelyä, tämä katsotaan tietenkin aina tilanteen mukaan. Toivomme harjoitteluun sitoutumista 4-5 kuukaudeksi.

Ja tottahan toki harjoittelusta sovitaan erillinen korvaus.

Ravintola-ala on kokenut viime aikoina aikamoisen koronakurimuksen. Työntekijämme ovat meille kaikki kaikessa ja laadukkaan hakijakokemuksen varmistaminen on meille kunnia-asia. Tule mukaan työelämän todelliseen korkeakouluun, jossa jotkut päivät ovat samanlaisia, mutta useimmat eivät!

Rekrytointiprosessi etenee viikoilla 21 & 22, jolloin kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä sähköisesti tai puhelimitse.