Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myynnillinen palveluneuvoja

Työpaikat / Myynnillinen palveluneuvoja

Myynnillinen palveluneuvoja

Hakuaika päättyy 16.05.2021

Oulu Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Ensin Palvelut Oy

Onko sinulla tahtoa tarttua toimeen ja palo tarjota ylivertainen palvelukokemus asiakaalle? Sytytkö myynnillisestä tekemisestä, jossa pääset työskentelemään monikanavaisesti erilaisten asiakkaiden kanssa? Etsimme Ensinin osaavaan joukkoon kolmea myynnillistä palveluneuvojaa Ouluun, jotka asettavat asiakkaan aina Ensin!

Myynnillisenä palveluneuvojana hoidat laadukkaasti asiakkaiden asioihin liittyviä yhteydenottoja eri kanavissa ja löydät sopivimmat energiaratkaisut heille. Tehtävässäsi vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta neuvonnasta reippaalla otteella, tuotteiden ja lisäpalveluiden aktiivisesta myynnistä sekä asiakastietojen ylläpidosta. Uusasiakashankinta ei kuulu tehtävään, vaan olet jo olemassa olevien asiakkaiden timanttinen tuki!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin ja vaihtelevien työtehtävien lisäksi mahdollisuuden loistaa myynnillisissä kohtaamisissa asiakkaidemme kanssa. Olemme reilu työnantaja ja haluamme pitää työntekijöistämme huolta tarjoamalla hyviä työsuhde-etuja kuten mm. liikunta-, kulttuuri sekä matkapuhelinedun. Työskentelyilmapiirimme on interaktiivinen ja avoin, luotamme toisiimme sekä kannustamme toinen toisiamme yhä parempiin suorituksiin. Meillä on rohkea ja uudistuva yrityskulttuuri, ystävällinen meininki ja huiput työkaverit.

Sinulta toivomme myynnillistä ja asiakaslähtöistä asennetta sekä erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja - hanskaat haastavatkin tilanteet kunnialla kotiin! Sytyt myynnistä ja ajattelet aina asiakaslähtöisesti. Olet tiimipelaaja, joka asiat opittuaan hallitsee tarkan työskentelytavan myös kiireessä ja hoitaa työnsä itsenäisesti, tehokkaasti ja tavoitteellisesti.

Arvostamme erityisesti:

  • aiempaa myynti- ja asiakaspalvelukokemusta
  • kaupallista koulutusta
  • energia-alan tuntemusta
  • hyviä IT-taitoja

Huomioimme kuitenkin yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät ja eri koulutustaustaiset hakijat! Uskomme nimittäin, että tässä työssä persoona on CV:tä tärkeämpi ja kun asenne on kohdillaan, kaiken muun voi oppia!

Innostuitko? Hienoa, niin mekin! Työsuhde on vakituinen ja aloitus voidaan sopia joustavasti sinun aikataulujesi mukaan kesä-heinäkuulle. Etätöiden lisäksi toimitilamme sijaitsevat Oulussa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haku tehtävään päättyy 16.5.2021., mutta käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Sakran Nuojua, 0505716584, jonka saat parhaiten kiinni arkisin klo 9-10 välillä.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.