Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Maintenance Planner / Huollon asiantuntija, ABB Oy IEC LV Motors

Työpaikat / Maintenance Planner / Huollon asiantuntija, ABB Oy IEC LV Motors

Maintenance Planner / Huollon asiantuntija, ABB Oy IEC LV Motors

Hakuaika päättyy 16.05.2021

Vaasa Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka ABB Oy, IEC LV Motors, Vaasa

Etsimme ABB Oy IEC LV Motors – yksikköön Vaasaan Maintenance Planneria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Baronalle.

Tehtävänkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Pääasialliset työtehtävät koostuvat sekä mekaanisten- että sähköisten tuotantolaitteiden huolto-ohjelmien läpiviennin ohjaamisesta, valvonnasta ja toteuttamisesta. Myös varaosavarastojen ylläpito ja inventaariot ovat olennainen osa työnkuvaa. Työhön sisältyy myös huolto-ohjelmien suoritusten kirjaamisia toiminnanohjausjärjestelmään.

Työssäsi teet jatkuvaa yhteistyötä ulkopuolisten sidosryhmien, pääasiassa varaosatoimittajien kanssa. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa, ja mm. tuotantoprosessien suunnittelua kuuluu työnkuvaan.

Tehtävään vaaditaan vähintään sähköasentajan ammattitutkinto, sekä usean vuoden työkokemusta sähköalan huolto- tai kunnossapitotehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on myös edellytys tehtävään.

Henkilönä omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä toimit jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja sidosryhmien kanssa. Toivomme että olet vastuullinen ja tuloksellinen henkilö, jolla on halu kehittää toimintatapoja ja tuotantoa.

Rekrytointia hoitaa Barona Teollisuus Oy Vaasassa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta 050 597 4012 tai sähköpostilla sami.rinta-valkama@barona.fi.