Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tulityövahteja Binderholz Nordic Oy:lle

Työpaikat / Tulityövahteja Binderholz Nordic Oy:lle

Tulityövahteja Binderholz Nordic Oy:lle

Hakuaika päättyy 16.05.2021

Lieksa Joensuu Nurmes Kajaani Valtimo Kuhmo Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Binderholz Nordic Oy

Oletko vielä kesätöitä vailla? Tässä on tilaisuutesi!

YRITYKSESTÄ

Massiivipuutuotteiden ja innovatiivisten rakennusratkaisujen markkinajohtaja Euroopassa. Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos, ja tänä päivänä se on alan johtavia eurooppalaisia toimijoita. Heillä on käytössään uusin teknologia ja valmistusmenetelmät ja innovaattorin maine markkinoilla. Tuotteita viedään koko maailmaan.

Binderholz valmistaa tarkoin harkittuja ratkaisuja massiivipuusta kahdessatoista toimipaikassa. Vastuullinen suhtautuminen tähän ihmeelliseen raaka-aineeseen ja ympäristöön takaa laadukkaat massiivipuutuotteet ja biopolttoaineet.

TYÖTEHTÄVÄ

Haemme asiakkaallemme Binderholz Nordic Oy:lle TULITYÖVAHTEJA Lieksaan. Työtehtävänä on olla kunnossapitotyöntekijöiden avustajina ja seurata paloturvallisuutta. Työhön perehdytetään eikä se vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hakijoilta toivomme reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä tunnollisuutta työtehtävää kohtaan. Työtehtävässä pääset toteuttamaam tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä pitkäjänteisyyttä. Voimassa oleva tulityökortti katsotaan eduksi, mutta se voidaan kouluttaa työtehtävän alkaessa.

Vaaditaan:

  • Täysi-ikäisyys
  • Hyvä suomenkielentaito

Työvuoro: 2-vuorotyö 8 tunnin tai vaihtoehtoisesti 1-vuorotyö 12 tunnin työvuoroissa.

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES

Aloitusajankohta ja kesto: 6.6.-12.7.2021

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580. mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi