Service Desk Specialist Joensuuhun

Työpaikat / Service Desk Specialist Joensuuhun

Service Desk Specialist Joensuuhun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Joensuu IT/tietoliikenne Asiakaspalvelu/palvelu Atea Finland Oy

Oletko positiivisella asenteella varustettu ongelmanratkoja ja työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa, osana asiantuntevaa tiimiä? Tässä voi olla mahdollisuutesi!

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy lisätäydennystä tiimeihin, Service Desk Specialistin tehtäviin.

Työskentely: Työssäsi palvelet ja neuvot yritysasiakkaita tietoteknisissä ongelmissa ja opastat esimerkiksi järjestelmien sekä laitteiden käytössä. Asiakkaita kohdataan puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta.

Työtunnit ovat 20-37,5h/vko ja työvuorot toteutuvat pääasiassa arkisin päivävuoroissa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Työnantajana toimii Barona IT Oy.

Sinä: Toivomme, että sinulta löytyy jo valmiiksi IT-alan osaamista, joko työkokemuksen, koulutuksen tai vähintään harrastuneisuuden kautta. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne, mahdollisesti olet työskennellyt aiemminkin asiakaspalvelutehtävissä. Hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot edesauttavat tehtävässä onnistumisessa. Tartut innolla erilaisiin ongelmiin ja motivoidut niiden ratkaisusta. Hallitset useita asioita samanaikaisesti etkä häkelly ajoittain kiirreellisestäkin työtahdista. Puhut sujuvaa suomen kieltä sekä pärjäät myös englannin kielellä asiakaspalvelutilanteessa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Tarjoamme: Asiantuntevan ja kannustavan työporukan, nykyaikaiset työvälineet sekä hyvät henkilöstöedut. Työskentely alkaa muutaman viikon perehdytysjaksolla, joka räätälöidään oma taustasi huomioon ottaen.

Sijainti: Työpiste sijaitsee Joensuussa Tiedepuistolla. Etätyöskentely tulee mahdolliseksi siinä vaiheessa, kun olet päässyt kunnolla perehtymään työtehtäviin, työskentelytapoihin ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Palkkaus: Henkilöstöpalvelualan tes:n mukainen, tarkennetaan haastattelussa

Aloitus: Työt alkavat joustavasti loppukesän/alkusyksyn aikana

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita tällä kertaa vasta hakuajan päätyttyä kesälomakauden vuoksi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Länsikatu 15, 80110 Joensuu