Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varaosamyyjä Kuopioon (kesätyö)

Työpaikat / Varaosamyyjä Kuopioon (kesätyö)

Varaosamyyjä Kuopioon (kesätyö)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuopio Vähittäis- ja tukkukauppa

Kiinnostaako kesätyö mukavassa työporukassa asiakkaita palvellen ja myymälän tuotteista huolehtien? jos vastasit KYLLÄ, saatat olla etsimämme myyjä varaosaliikkeeseen, jatkahan lukemista!

Etsimme Kuopioon asiakkaallemme VARAOSAMYYJÄÄ kesätyöhön.

Työskentely: Myyjänä olet osana asiantuntevaa tiimiä, jonka tehtävänä on löytää asiakkaiden tarpeisiin parhaat ratkaisut. Tehtäviisi kuuluu kaikki myymälän työt, mm. asiakaspalvelu kassalla, tuotteiden hyllytys ja varastonhoito.

Työsuhde: määräaikainen 3kk, aloitus toukokuun puoliväliin mennessä. Työtunnit 37,5h/vko ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville. Työnantajanasi toimii Barona Kauppa Oy.

Sinä: Toivomme sinulta ensisijaisesti loistavaa asiakaspalveluasennetta, halua ja kykyä työskennellä tiimissä sekä itsenäisesti sekä intoa oppia uutta. Kiinnostus autoalaa kohtaan on ehdottomasti eduksi,  mutta myös muu aiempi kokemus kaupan alan töistä ja varastotehtävistä helpottaa tehtävässä aloitusta.

Sijainti: Kuopiossa hyvien yhteyksien päässä.

Palkkaus: kaupan alan tes

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi