Taloushallinnon ammattilainen

Työpaikat / Taloushallinnon ammattilainen

Taloushallinnon ammattilainen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Wendre Finland Oy

Oletko hakemassa uusia haasteita ulkoisen laskennan tehtävien parista? Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme Wendre Finland Oy:lle (ent. Familon)

Taloushallinnon ammattilaista

Tarjoamme sinulle rutiinien lisäksi monipuolisia työtehtäviä, joten yksikään päivä ei ole samanlainen.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm. reskontrien hoito ja kirjanpidon tehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluu HR:ään liittyviä tehtäviä kuten liikunta- ja lounasseteleiden hallinnointi sekä yhteydenpito palkanlaskentaan.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet tehnyt vastaavia tehtäviä jo muutaman vuoden ajan, olet hakemamme henkilö. Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja oma-aloitteista työntekijää, joka ei pelästy pienistä, vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet toiminaan tehokkaasti myös kiireen keskellä. Asiakkaallamme on käytössä Microsoft Dynamics AX, jonka aikaisempi käyttö on ehdoton etu. Tulet päivittäin käyttämään myös Exceliä. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 7.5.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heikkiläntie 7 B, 00210 Helsinki