Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tekninen myyjä

Työpaikat / Tekninen myyjä

Tekninen myyjä

Hakuaika päättyy 23.05.2021

Helsinki Myyntitehtävät Asennus/huolto Unilink Oy Ab

Oletko rohkea, tavoitteellinen ja haasteista nauttiva tiimipelaaja? Haluatko yhdistää työssäsi myynnin ja tekniikan? Nautitko aktiivisesta teknisen myynnin roolista, jossa vastaat siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua?

Etsimme nyt asiakkaallemme Unilink Oy:lle Helsinkiin Teknistä myyjää vastaamaan koko Suomen alueella hyötyajoneuvojen ja raskaan kaluston asiakkuuksista.

Tehtävänkuva

Toimit tehtävässä osana myyntitiimiä ja vastaat osaltasi myynnistä koko Suomen alueella. Valmiiden asiakkuuksien aktiivinen hoitaminen ja uusasiakashankinta sekä asiakassuhteiden kehittäminen kuuluvat keskeisenä osana työnkuvaasi. Asiakaskuntasi koostuu erikokoisista autohuoltamoista ja raskaankaluston ajoneuvohuoltamoista. Tehtävässä tarjoat ratkaisuja asiakkaan eri tilanteisiin, joista asiakas hyötyy. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja edustat siellä missä asiakkaat ovat. Tavoitteenasi on kasvattaa oman myyntialueesi liikevaihtoa ja asiakaskuntaa. Uusasiakashankinta on merkittävässä osassa tässä tehtävässä.

Odotamme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa näyttöä tuloksellisesta B2B myynnistä, mielellään teknisen kaupan alalla. Pitkäjänteinen myyntityö on sinulle tuttua ja tunnet liiketoiminnan talouden tunnusluvut. Olet joustava ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään. Vastuun myötä saat myös vapautta toteuttaa rooliasi kohti tuloksia parhaaksi katsomallasi tavalla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme Sinulle:

  • Kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
  • Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän omalla myyntialueellasi
  • Työsuhteen alussa tapahtuvan kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen teknisen myynnin parissa sekä asiantuntevan tiimin työsi tueksi

Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta työtä tehdään myös etänä, joten kotiosoitteesi voi olla kauempanakin, kunhan sinulla on valmius viettää aikaa myös toimistolla. Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Teemu Kytölä numerosta 044 5171035 tai teemu.kytola@barona.fi