Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Teollinen pintakäsittelijä Tampereelle

Työpaikat / Teollinen pintakäsittelijä Tampereelle

Teollinen pintakäsittelijä Tampereelle

Hakuaika päättyy 17.05.2021

Tampere Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle teollista pintakäsittelijää

Työskentelet kahdessa vuorossa modernin konepajan maalaamossa erilaisissa pintakäsittelytehtävissä esim. suojausten asettaminen, linjalle ripustelu ja linjan hoito sekä ruiskumaalaus.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä laadukkaiden tuotteiden parissa turvallisissa, siisteissä ja moderneissa työskentelyolosuhteissa. Saat koulutusta työn ohessa ja tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (teollisuuden pintakäsittelijä, automaalari jne.), mutta olet voinut pätevöityä alalle myös työkokemuksen kautta. Voit olla joko kokenut alan konkari tai työuraasi aloittava tulevaisuuden ammattilainen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen viimeistely- ja pintakäsittelytehtävistä. Omaat huolellisen ja oma-aloitteisen työskentelytyylin ja sinulle on luontaista toimia osana ryhmää.

Työtehtävä edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön ja työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja ensimmäinen sopimus on pituudeltaan 6kk, mutta sinulla on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.