Varastonhoitaja, VR Kunnossapito Oy

Työpaikat / Varastonhoitaja, VR Kunnossapito Oy

Varastonhoitaja, VR Kunnossapito Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kouvola Kotka Hamina Logistiikka/kuljetus/liikenne VR Kunnossapito Oy

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa varastotöiden parissa mielenkiintoisessa työympäristössä? Tämä paikka voisi olla sopiva juuri sinulle!

Haemme asiakkaallemme VR Kunnossapito Oy:lle varastonhoitajaa Kouvolan varikolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa ja työ on kokoaikainen.

Varastonhoitajana vastaat varaston toiminnasta kokonaisvaltaisesti. Työtehtävät pitävät sisällään laajasti yleisiä varastoalan tehtäviä kuten keräilyä, hyllytystä, inventointia ja tilausten tekemistä. Työssä pärjäämisen edellytyksenä on aikaisempi kokemus logistiikan tehtävistä sekä kokemus trukilla työskentelemisestä. Työ vaatii myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Älä aikaile! Työntekijän valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt on mahdollista aloittaa sovitusti pikaisella aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!