Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Asiakaspalvelun kesätyöntekijäksi Baronan palvelukeskukseen Ouluun

Työpaikat / Asiakaspalvelun kesätyöntekijäksi Baronan palvelukeskukseen Ouluun

Asiakaspalvelun kesätyöntekijäksi Baronan palvelukeskukseen Ouluun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Asiakaspalvelu/palvelu Barona Oulu

Menikö viime kesä mönkään? Liity mukaan huippujengiin ja tee kesästä 2021 paras mahdollinen! Tule töihin Baronan Oulun palvelukeskukseen. Hae heti!

Työtehtävät

Haluaisitko olla ihmisille avuksi ja iloksi? Baronan Oulun palvelukeskuksessa pääset asiakaspalvelualan ytimeen kartuttamaan arvokasta työkokemusta erilaisista asiakaspalvelutehtävistä eri kanavissa – puhelimessa, chatissä ja sähköpostitse. Työssäsi autat jonkin tunnetun suomalaisyrityksen asiakkaita esimerkiksi puhelinliittymiin, nettipalveluihin tai laskutukseen liittyvissä asioissa. Pääasiassa asiakkaita palvellaan suomen kielellä, mutta saatat päästä myös hyödyntämään kielitaitoasi.

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle – jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Dynaaminen asiakaspalveluasenne
  • Timanttiset vuorovaikutustaidot
  • Ratkaisukeskeinen työote
  • Hyvät IT-taidot

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään sen mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Aloitus tehtävässä on 17.05. ja työtä on tarjolla elo-syyskuulle saakka. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2021 elämäsi paras! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Nina Toivanen numerossa 044 4914673.

Elektroniikkatie, 90580 Oulu