CNC-koneistaja Okun Koneistuspalvelu Oy:lle

Työpaikat / CNC-koneistaja Okun Koneistuspalvelu Oy:lle

CNC-koneistaja Okun Koneistuspalvelu Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Outokumpu Joensuu Teollisuus/tuotanto Okun Koneistuspalvelu Oy

Haemme Okun Koneistuspalvelu Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen, vahvan ammattitaidon ja hyvän motivaation omaavaa CNC- koneistajaa.

Okun Koneistuspalvelu Oy (Oku) on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo. Perheyhtiö on perustettu vuonna 1978. Okulla on kaksi tehdasta, jotka sijaitsevat Itä-Suomessa Outokummussa.

Yhtiöllä on kykyä ja halua investoida asiakkaittensa tarpeiden mukaisesti. Yhtiö on toteuttanut mittavia investointeja myös viime vuosien aikana ja näin ollen tarvitsee joukkoonsa uusia tuotannon ammattilaisia. Kahdessa tehtaassa on 53 työstökonetta, joissa hyödynnetään modernia automatisoitua teknologiaa. Lastuavan työstön koneita on yhteensä 35 kappaletta, joista moniakselityöstökoneita on 24.

Kansainväliset asiakkaat arvostavat erityisesti toimitusvarmuutta, laaduntuottokykyä ja jatkuvaa toimintojen kehitystyötä. Okun osaaminen perustuu korkeatasoiseen alan tietämykseen, taitoon hyödyntää teknologiaa ja eri menetelmiä sekä pitkään kokemukseen.

Okun valmistamia tarkkuusosia käytetään esimerkiksi lentokoneissa, aseissa, röntgen- ja laboratoriolaitteissa, paperikoneissa, tarkkuustyökaluissa, satelliiteissa ja kuidunvalmistuslaitteissa.

Käytössäsi on moderni konekanta ja uusinta teknologiaa. Valmistettavien tuotteiden tyypillinen koko on 0,1 grammasta 10 kilogrammaan sekä tyypillinen eräkoko 1–40 000 kappaletta.

Odotamme hakijalta hyvää ratkaisukykyä, positiivista asennetta ja huolellisuutta. Aikaisempi kokemus Mazak- tai Mori Seiki – merkkisten koneiden käytöstä sekä ohjelmointitaidosta luetaan merkittäväksi eduksi. Koneissamme on Mazatrol-, Mapps- ja Fanuc- ohjauksia.

Kauttamme saat: Ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön, teknologialtaan korkeatasoisen toimintaympäristön ja lisäksi pääset valmistamaan vaativia ja mielenkiintoisia tuotteita ja osakokonaisuuksia.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan, Teknologiateollisuuden TES.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ark. klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen, 0500 378 580, timo.vainikainen@barona.fi