Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Technical Manager

Työpaikat / Technical Manager

Technical Manager

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Tekniikka Asennus/huolto Kiinteistöala

Halutko saada asiat rullaamaan? Onko ”junailu” sinulle luontaista? Ymmärrätkö tekniikkaa – ja asiakkaita? Haemme asiakasyritykseemme Technical Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Yritys sijaitsee Espoossa mutta tehtävä edellyttää liikkumista aluksi pääkaupunkiseudulla, myöhemmin laajemmin valtakunnallisesti.

Päätehtävänäsi on vastata laitteiden käyttöönotoista, toiminnasta ja huollosta eli käyttöönoton jälkeen laiteverkoston ylläpito ja huolto on vastuullasi. Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviin voi kuulua myös sopimus- ja lupamenettelyasioita. Tehtävä voi tarjota mahdollisuuden isompaan vastuuseen, jos näytät projektinhallinta- ja ongelmanratkaisukykysi sekä viihdyt joustavassa toimintaympäristössä. Tässä tehtävässä voit siis rakentaa itsellesi tulevaisuutta.

Voit olla hakemamme henkilö, jos

  • sinulla on soveltuva tekninen koulutus

  • kokemusta esim. After Sales’ista, teollisista toimitusprojekteista, huoltotoiminnasta

  • toimit organisoidusti ja tehokkaasti, to do-lista ei vain homehdu vihkoosi

  • viihdyt myös asiakasyhteistyössä

  • sinulla on vahva suomen ja englannin kielen taito.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle liikkuvan ja vaihtelevan tehtävän, jossa saat panna toimeksi ja toimintasi jälki näkyy sujuvana käyttökokemuksena ja tyytyväisinä asiakkaina. Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden päästä vaikuttamaan ja olla osana yrityksen onnistumisten sarjaa.

Hae tehtävää heti! Työt käynnistyvät niin pian kuin pystyt aloittamaan työskentelyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.